fbpx
Annonce

Xavi: 'Dommeren var en katastrofe'

FCBARCELONA.DK - 17.04.24

// PSG // Xavi

Xavi fik rødt kort i kampen mod PSG og da han efter opgøret udtalte sig til pressen, var han stadig oppe i det røde felt. Han ærgrede sig over, at Barca kom i undertal og han sagde direkte, at dommeren var dårlig.

'Vi har spillet en udmærket Champions League og næste sæson forsøger Barca sig igen. Vi havde chancerne til at komme tilbage, men det er meget svært med 10 spillere. Jeg ville gerne have spillet med elleve mand mod Luis Enriques PSG i alle minutter' indledte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Hans eget røde kort:
'Jeg sagde til dommeren, at han var rigtig dårlig, og at han ikke forstod spillet. Han var en katastrofe, for han ændrede kampen totalt. Jeg bryder mig ikke om at tale om dommeren, men han afgjorde kampen. Udvisningen er min egen skyld denne gang'.

Araujos udvisning:
'Det er overdrevet at give rødt kort i sådan en aktion. Han flytter sig fra Barcola og lader ham falde. Det er aldrig godt for et hold, at være 10 mand. Vi er rasende, for jeg mener, at denne kendelse afgjorde kampen'.

Kampens udvikling:
'Vi kunne have udlignet til 2-2 ved Gündogan og vi kunne være kommet på 2-0 ved Robert (Lewandowski, red.). Det var klare chancer, men det er altid svært at komme tilbage med 10 mand'.

Holdets indsats:
'Vi spillede med stolthed og ære og vi havde nogle chancer, men med 10 mand er det nærmest umuligt. Vi var tvunget til at forsvare os og det er ikke vores styrke, men jeg er stolt som træner, for elleve mod elleve er vi bedre end PSG'.

Dommerens indsats:
'Vi har ikke været heldige med dommerkendelserne. Siden jeg kom til, har det altid været mod os. Det hele. Jeg kender ikke forklaringen, men sandheden er, at alt er gået imod os. Sådan er virkeligheden'.

Opbakningen på Estadi Olímpic:
'Jeg er tilhængerne meget taknemmelig. Vi oplevede en ekstraordinær stemning. Jeg er meget stolt over tilskuerne. Dette hold har bragt glæden tilbage omkring Champions League og klubben kommer helt sikkert stærkere tilbage næste sæson'.

Præstationen i Champions League:
'Vi har spillet en rigtig god Champions League. Vi har spillet mod hold som Porto, Napoli og PSG, hvor vi har været bedst indtil de beslutninger, som vi ikke har indflydelse på'

xavi140F

.:FORSIDE:.