fbpx

Xavi: 'Det højeste niveau siden jeg kom til'

FCBARCELONA.DK - 20.09.23

// Xavi // Royal Antwerp

For anden kamp i træk kunne Xavi holde pressemøde efter en 5-0 sejr, da han i går satte sig i stolen efter den overlegne sejr over Royal Antwerp. Her glædede han sig over sejren og fremhævede holdets høje niveau.

'Jeg er meget tilfreds og glad. Det blev til en 5-0 sejr, men udover resultatet, spillede vi også godt. Jeg er tilfreds med hvordan vi spiller og forstår tingene. I lørdags og i dag var det bedste niveau vi har vist med mig som træner. Dette er den rette vej' indledte Xavi.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Holdets udvikling denne sæson:
'Der er kommet nye spillere til, som har forbedret truppen, men rent generelt er vi blevet bedre. Det gør mig stolt at se holdet sådan, men det handler om at holde fast. Det er afgørende at holde niveauet. Sidste sæson manglede vi noget i positionsspillet i angrebet, men det har ændret sig'.

Sommerens forstærkninger:
'Cancelo og Gündogan kommer fra en træner, der vil spille som vi gør det. Det er vidunderligt at se dem spille. Der er også Joao Felix, der forstår sin rolle til perfektion og samtidig nyder det'.

To store sejre i træk:
'Vi kommer ikke til at vinde alle kampe med 5-0. Der kommer også sejre på 1-0 og kampe hvor vi får det svært. Vi kommer til at arbejde hårdt for at vinde vores kampe'.

Årsagen til den store sejr:
'Det var os selv der gjorde, at det blev lettere. Vi var effektive og scorede på vores første to muligheder'.

Næste kamp er ude mod Porto:
'Det vil være bedst, hvis vi slutter som nummer et i vores gruppe og næste kamp er nok den sværeste i gruppen. Vi er hvor vi skal være, men vi skal holde fast'.

Hvor langt kan Barca nå i Champions League:
'Jeg synes det er for tidligt at tale om. Dette var vores første kamp og vi skal være ydmyge og forsigtige'.

Den gode stemning på stadion:
'Det er altid en fordel, når folk møder frem og nyder det. Nogle gange lykkes tingene, andre gange ikke. Folk tager stolte hjem over holdet'.

.:FORSIDE:.