fbpx
Annonce

Xavi: 'Bilbao er en af de sværeste udekampe'

FCBARCELONA.DK - 02.03.24

 


Xavi Hernández har holdt pressemøde forud for søndagens udekamp mod Athletic Club Bilbao. Her udtrykte Barca-træneren håb om, at holdet kan spille lige så godt som i sidste weekend, hvor Getafe blev besejret med 4-0.

'Det er det ideelle scenarie for at spille en flot kamp, hvor vi skal matche deres intensitet og tempo. Mod Getafe forleden genfandt vi vores spil og i morgen kommer der også plads bag forsvaret, så det bliver en kamp som den mod Getafe' indledte Xavi.

'Vi har analyseret Bilbao og det er ikke længe siden at vi sidst spillede mod dem, hvor de sendte os ud af pokalen. De har kun tabt én kamp på hjemmebane, så det er en svær bane. Det er en af de sværeste udekampe der mangler på sæsonen, men hvis vi vinder, tager vi en stort skridt frem' sagde han videre.

Her er noget af det, som Xavi også kommenterede:

Artiklen fortsætter under annoncen


Ny optimisme efter en række gode resultater:
'Vi står meget bedre nu end for nogle kampe siden. Vi har gode fornemmelser og det er sandhedens time, hvor vi skal kæmpe mod vores direkte rivaler. Der kommer også Champions League, så vi er i den afgørende fase'.

Vitor Roques anonyme start i klubben:
'Han kom fra en skade og skulle finde ind i rytmen og tilpasse sig en ny turnering og et nyt system. Lewandowski er vores 9'er og den position har Roque kun spillet meget lidt. Han tilpasser sig at spille på kanten og trække ind i banen, så det er et spørgsmål om tid. Han kan tilføre os meget og gør det allerede'.

Robert Lewandowski bedste spiller i La Liga i februar:
'Alle har taget et skridt frem, så jeg har intet at klage over. Robert spiller også meget bedre og er mere intens med og uden bold. Derfor er han kåret til den bedste i februar'.

Joao Félix' sparsomme spilletid:
'Han har været skadet og vi doserer belastningen og minutterne. Han har været vigtig og giver os dynamik, mål og oplæg'.

Hvornår er Ferran Torres klar igen?
'Det ville være forhastet i morgen, og ville indebære en unødvendig risiko. Han kommer med i næste uge'.

xavi8F

// Xavi // Athletic Bilbao
.:FORSIDE:.