fbpx
Annonce

Xavi behøver ikke tage hensyn til United-kamp i aften

FCBARCELONA.DK - 12.02.23

// Villarreal // Manchester United

Barca står foran et par rigtig svære kampe, når de i aften tager på besøg hos Villarreal, hvorefter de på torsdag spiller det første af to opgør mod Manchester United I Europa League. Intet tyder dog på, at Xavi sparer spillere i aften.

De to kampe mod Manchester United ligner de måske sværeste og vigtigste opgaver indtil nu denne sæson, hvis man lige ser bort fra finalen i den spanske Supercup, hvor Real Madrid blev besejret.

Tidligere på sæsonen oplevede Barca den helt store skuffelse, ved at ryge ud af Champions League allerede i gruppespillet. Derfor må de nøjes med Europa League og her magede lodtrækningen sig således, at det er to af Europas mest formstærke mandskaber der mødes i to playoff-kampe om videre deltagelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det vil være endnu stor skuffelse at ryge ud af Europa League så tidligt på sæsonen og det kunne naturligt få Xavi til, at spare spillere i aftenens kamp på udebane mod Villarreal.

Det tyder dog intet på vil ske. Xavi har gentagne gange betegnet ligaen som den vigtigste turnering. Holdet har brug for alle tre point, hvis ikke Real Madrid skal få muligheden for at nærme sig i toppen af tabellen.

Samtidig spilles den første kamp mod Manchester United først på torsdag og det er på Camp Nou. Det betyder at spillerne har fire dage til at restituere i, ligesom de slipper for at rejse. Derfor bør det være en flok udhvilede spillere der løber på banen torsdag aften.

Det kunne have været endnu bedre, hvis La Liga havde lagt kampen mod Villarreal i går lørdag og det burde have været muligt, da der ikke blevet spillet midt på ugen. Den hjælp fik Barca dog ikke af La Liga, hvilket man næppe er tilfredse med i den catalanske klub.

Kampen mod Villarreal spilles kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X..:FORSIDE:.