fbpx

Xabi Alonso nævnes som mulig Xavi-erstatning

Anders Lang Jensen - 12.02.24

 


Den tidligere Real Madrid-spiller Xabi Alonso, har lige nu massiv succes som cheftræner hos tyske Bayer Leverkusen, hvor baskeren ligger nummer et i Bundesligaen med sit hold. Det er noget, man følger med i hos Barca.

Mange trænernavne har været nævnt i forbindelse med trænersædet i Barca til sommer, når Xavi stopper i det catalanske. Et af de stærkeste navne, som ledelsen i Barca følger med beundring, skulle også meget vel være Xabi Alonso.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport ser Barca-ledelsen nemlig Xabi Alonso som en reel mulighed at jagte som ny træner i klubben efter sæsonen. Den 42-årige tidligere Real Madrid-spiller, har siden sin start hos Leverkusen i 2022 leveret store ting, og det er altså ikke gået ubemærket hen.

Hvis det når til et mere konkret stadie med Barcas interesse, må det være en overvejelse i klubben grundet baskerens lange periode som stor profil hos rivalerne fra Real Madrid. Vurderer man dog, at Alonso er det bedste valg, må det sportslige dog vægte højere end fortidens historie.

De store præstationer hos Bayer Leverkusen har også sat gang i rygterne om en mulig overtagelse af trænersædet i Liverpool, hvor Jürgen Klopp stopper efter sæsonen.

xabialonso1

 

// Xabi Alonso
.:FORSIDE:.