fbpx
Annonce

Vitor Roque overstråler Real Madrids Endrick

Peter Vyff - 12.09.23

Barca blev i lang tid meldt interesseret i Endrick fra Palmeiras, der dog i sidste ende skiftede til Real Madrid. Ledelsen kastede istedet deres kærlighed på Vitor Roque, der på det seneste har overstrålet sin brasilianske landsmand.

Selvom Barca igennem tiden har været en af de mest populære fodboldklubber i Sydamerika, har ledelsen måtte sande at det er blevet sværere at sikre sig topspillere fra kontinentet. Catalanerne forsøgte blandt andet at hente både Vinicius Jr. og Rodrygo til holdet, som dog nu er superstjerner hos Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Rivalerne snuppede også Endrick for næsen af Barca, hvilket har skabt en større rivalisering på transfermarkedet. Ledelsen havde ellers kastet deres opmærksomhed på Palmeiras-spilleren, og offentligt erkendt deres interesse i den 17-årige angriber.

Stortalentet endte dog hos Real Madrid, der betaler samlet 60 mio. euro brasilianeren, som ankommer til Santiago Bernabéu næste år. Vitor Roque, som Barca kastede deres kærlighed på, efter det mislykkede forsøg på at hente Endrick, ankommer på samme tidspunkt til den catalanske klub.

Og som situationen udspiller sig lige nu, ser det ud til at Barca har gjort sig et godt køb. Den 18-årige Roque er nemlig i topform i Brasilien, hvor han er den helt store stjerne for Athletico Paranaense, og hvor han over en længere periode har outperformet Endrick, der end ikke er starter for Palmeiras.

Roque har siden starten af 2023, fundet målet hele 20 gange i 41 kampe, ligesom det også er blevet til 8 assists undervejs. Det er en noget bedre statistik end Endrick, der kun har scoret 7 mål på tværs af alle turneringer, og kun bidraget med en enkelt assist.

Barca ser derfor ud til at have gjort sig en god handel, selvom de to angriberes karriere knap nok er begyndt. Roque har dog allerede slået sit navn fast i Brasilien, hvor han også er inde omkring landsholdet, selvom han ikke er med i de igangværende VM-kvalifikationskampe.// Vitor Roque
.:FORSIDE:.