fbpx

Virus blandt spillerne er skidt nyt for Xavi

FCBARCELONA.DK - 23.07.23

// Juventus

Nattens planlagte træningskamp mod Juventus måtte aflyses med få timers varsel på grund af sygdom blandt en stor del af Barcas spillere. Der tales om en smitsom virus og det kan sætte Xavi væsentligt tilbage i forberedelserne.

Den mavevirus der har ramt Barcas spilles skyldes angiveligt ikke en madforgiftning, men en smitsom virus der med hast har spredt sig i delegationen. Jules Koundé skulle være den første der blev syg og nu tales der om tolv syge spillere og en del af trænerstaben også. Balde, Romeu og García skulle også være blandt de sygdomsramte spillere. Det fortæller avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Havde det været en maveforgiftning, kunne man nemt isolere de ramte spillere og relativt hurtigt have fået dem ovenpå igen. Når der derimod er tale om en virus der smitter, er det svært at sige hvornår alle er raske igen og kan træne og spille, eller om flere bliver smittet i de kommende dage.

De syge spillere kan ikke træne med lige med det samme og med kun tre dage til træningskampen mod Arsenal, ligner det en kamp mod uret. Endnu en aflysning kan ikke afvises, selvom man helt sikkert vil gøre alt for at spille den, også selvom en håndfuld spillere må melde afbud.

Uanset hvad, er aflysningen af kampen mod Juventus og sygdom hos så mange spillere på samme tid dårligt nyt for Xavi, for det kan ikke undgå at påvirke hans forberedelser til den nye sæson, hvor der kun er tre uger til den første ligakamp mod Getafe..:FORSIDE:.