Vidals skifte afgænger af Godíns skifte til Cagliari

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.09.20

© Getty Images

Arturo Vidal er mod forventning fortsat at finde i Barca. Det er der en forklaring på. Det er, at Diego Godín stadig er i Inter, der skal have skibbet forsvarsspilleren af til Cagliari, før de kan hente Vidal til klubben.

Diego Godín skiftede storstillet til Inter sidste år fra Atlético Madrid til Inter, men uruguayaneren var ikke den succes i klubben, som man kunne have håbet på. Den 34-årige spiller er nu på vej til at skifte til Cagliari i Italien. Det skifte sætter lige nu er stopper for Vidals skifte til Inter.

Alt var tegnet og tilrettelagt for Vidals skifte til Inter. Vidal er forlængst blevet enig med Barca om vilkårene for ophævelsen af kontrakten og han er også enig med Inter om sin kontrakt hos dem, men Inter kan først hente Vidal, når Godín er på plads i Inter.

Hvorfor meldes der ikke noget om, men klubberne skal have deres økonomi til at gå op, så det må være det, der er problemet. Før der kan komme en spiller ind, så skal der en spiller ud den anden vej. Vidal må derfor væbne sig med tålmodighed og vente på, at Godíns skifte til Cagliari falder på plads.

Derfor fortsætter Vidal træningen med Barca i Ciutat Esportiva under Ronald Koeman, mens han tålmodigt venter på, at han kan sætte kursen mod Milano. I Inter vil chileneren bliver genforenet med Antonio Conte, som han også havde som træner i Juventus.

644x70

.:FORSIDE:.