Vidal: 'Jeg håber på at færdiggøre min kontrakt'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 08.08.20

© Getty Images

Arturo Vidal er over længere tid blevet kædet sammen med et sommerskifte væk fra Barca. I et nyligt interview slår chileneren dog fast, at hans intention er at spille sin kontrakt på Camp Nou til ende.

Da Arturo Vidal i 2018 skiftede til Barca fra Bayern München, underskrev han en treårig kontrakt. Denne har han agiveligt tænkt sig færdiggøre, trods vedvarende rygter om et nærtstående skifte væk fra den catalanske hovedstad. I et interview med El Mundo Deportivo kommenterede han på sin situation i klubben.

'Jeg har et år tilbage af min kontrakt. Lige nu føler jeg mig vigtig og værdsat på holdet, hvor jeg har gode venner. Jeg håber på at færdiggøre min kontrakt. Hvis Gud vil det, bliver jeg her' slog chileneren fast.

Vidals ønske om at blive i klubben vækker en smule opsigt, i og med han for nyligt indgav en klage til ledelsen i forbindelse med en diskussion om en bonus. Også denne strid blev taget op i interviewet.

'Det er et område, jeg ikke bryder mig om at tale om. Det er det, advokaterne er her for. De som organiserer kontrakterne kan bekymre sig om den slags. Jeg fokuserer på at spille fodbold og gøre det godt inde på banen' lød det afvisende fra Vidal.

644x70

.:FORSIDE:.