fbpx
Annonce

Victor Font: 'Det er vigtigt at Messi fortsætter'

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.10.20

© Twitter
// Lionel Messi // Font

Josep Maria Bartomeu har ikke lang tid tilbage på posten som præsident for Barca uanset om han bliver stemt ud af klubben eller ej. Victor Font, en af præsidentkandidaterne, talte for nylig til Onda Cero om sit Barca-projekt.

Messi kan muligvis forlade Barca allerede i januar eller på en fri transfer næste sommer. Victor Font mener dog, at det afgørende er, at argentineren bliver i klubben. 'Det er essentielt for hele projektet, at forbindelsen mellem Barca og Messi fortsætter' sagde han.

Herefter talte Victor Font om Bartomeu. 'Bartomeu skulle allerede på nuværende tidspunkt have udskrevet valg, fordi klubbens situation er kritisk. Det vigtige ved mistillidsafstemningen er, at det forhindrer klubben i at træffe beslutninger' sagde han videre.

Font talte også om, at han vil have Xavi som træner. 'Da vi startede det her projekt, så ønskede vi Guardiola eller Xavi som træner. Xavi har fortalt os, at hvis Koeman gør det godt, så skal han fortsætte som træner. Vi mener dog, at Xavi kan blive vores Alex Ferguson' lød det fra ham.

Barca nærmest forærede Luis Suárez til Atlético Madrid. Havde det stået til Font, så havde han haft mere is i maven. 'Jeg havde ikke bare givet Luis Suárez til Atlético. Jeg ville have have forhandlet en større overgangssum på plads med dem' afsluttede han.

.:FORSIDE:.