fbpx
Annonce

Victor Font: 'Der er ikke penge til dyre spillerkøb'

FCBARCELONA.DK - 06.11.20

// Font

Victor Font nævnes af mange som favorit til præsidentposten hos Barca. På et pressemøde i går kommenterede han mange af de aktuelle forhold i klubben og ytrede samtdig håb om en elektronisk afstemning ved præsidentvalget.

Her er nogle af de emner som Victor Font berørte:

Messis fremtid i klubben:
'Vi skal sikre os, at Messi vinder Champions League med Barca, inden han trækker sig tilbage. Messi er interesseret i et vinderprojekt og relationen mellem Barca og Messi er mere end sportslig. Det er en strategisk relation der rækker mange år frem'.

Det kommende præsidentvalg:
'Vi kender ikke klubbens præcise situation, for man er ikke særlig åben. Den midlertidige ledelse bør udskrive valg så hurtigt som muligt. Det overrasker mig, at de ikke har sat dato på valget, der kommer på et kritisk tidspunkt, midt på sæsonen'.

Afstemning midt i en pandemi:
'En elektronisk afstemning vil betyde maksimal sikkerhed og større deltagelse. Det er nemmere end at stemme traditionelt med brev. Vi må se på, om man kan gøre en udtagelse fra vedtægterne, for at få større deltagelse. Teknisk set er det muligt at kontrollere det med 100.000 medlemmer. Det ville være historisk. En præsident er aldrig blevet valgt med en deltagelse på over 53%. At nå 80% ville være mere demokratisk'.

Ønsker om spillekøb:
'Ethvert valgløfte om store navne må afskrives på grund af den økonomiske situation. Jeg ønsker at bevare modellen med at satse på klubbens egne talenter'.

Indtrykket af Koemans arbejde som træner:
'Holdet er begyndt meget bedre end mange havde forventet. Koeman har lavet ændringer og man skal værdsætte at han satser på unge talenter som Ansu, Pedro og Trincao. Vi håber være med i alle turneringer når vi når til marts og april'.

Fortsætter Koeman som træner i næste sæson:
'Det bliver den sportslige ledelse der afgør hvilken rolle Ronald Koeman får i næste sæson'.

Fonts planer for genopretning af økonomien:
'Vi er i en kritisk situation, hvor vi nærmest er konkurs. Det er bydende nødvendigt, at der kommer folk til med erfaring fra store virksomheder'.

Joan Laportas kandidatur til præsidentposten:
'Jeg vil gøre alt for, at han kan hjælpe os. Han kan komme med gode indspark og jeg er sikker på, at vi kan overbevise ham. Hvis jeg får ledelsen, vil vi inddrage tidligere præsidenter'.

.:FORSIDE:.