fbpx
Annonce

Van de Beek tabt for Barca - skifter til United

Magnus Wind - 03.09.20

// Van de Beek


Donny van de Beek skifter alligevel ikke til Barca, selvom midtbanespilleren tidligere har været rygtet til klubben. I stedet bliver det Manchester United, som løber med hollænderens underskrift. 

Da Ronald Koeman blev præsenteret som nye træner i Barca, gik rygterne på at Donny van de Beek kunne blive Koemans første signing. Den 23-årige midtbanespiller har længe været en stor profil på Ajax-mandskabet, som har oplevet stor succes i europæisk fodbold.

I denne omgang bliver det dog ikke catalanerne, som får glæde af Van de Beeks fine kvaliteter. Hollænderen er blevet præsenteret som ny spiller i Manchester United. Tidligere blev der i den catalanske presse ellers spekuleret i, om Koeman kunne lokke sin landsmand til Barca. Desuden ville van de Beek blive genforenet med Frenkie de Jong. De to midtbanespillere spillede sammen i Ajax. 

Dermed må Barca igen sondere markedet for mulige midtbanespillere, da Ivan Rakitic allerede har forladt klubben. Derudover forventes det, at også Arturo Vidal finder sig en ny arbejdsgiver i den kommende fremtid.

.:FORSIDE:.