fbpx
Annonce

Utroligt mange reaktioner på Piqués karierrestop

FCBARCELONA.DK - 05.11.22

// Gerard Piqué

Det har givet genlyd i hele fodboldverden, at Piqué stopper sin flotte og lange karriere i næste uge, når Barca har mødt Osasuna. Det er strømmet ind med kommentarer fra profiler som Alves, Ronaldinho og Neymar.

Det er i aften mod Almería at Gerard Piqué spiller sin sidste kamp hjemme på Camp Nou. Han udmelding om karrierestoppet har afledt mange kommentarer fra nuværende og tidligere holdkammerater.

Her er nogle af de mange kommentarer fra de sociale medier:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dani Alves:
'Om man bryder sig om dig eller ikke, kan ingen tage fra dig hvor stor du var som atlet og hvor meget du har betydet for Barca. Vi er alle uperfekte og det er det der gør os humane. Jeg håber du bliver lykkelig, knægt'.

Ronaldinho:
'Tillykke med din smukke karriere, min ven. Jeg ønsker dig held og lykke i det nye kapitel i din historie'.

Javier Mascherano:
'En meget anderledes spiller og en helt speciel person'.

Neymar:
'Legende!'

Marc Bartra:
'En meget speciel person for mig. Jeg vil altid være taknemmelig for alt hvad han støttede mig med som professionel og som menneske. Tak for alt min ven. Vi ved alle, at du før eller siden vender tilbage til klubben. Held og lykke'.

Robert Lewandowski:
'Det er ikke bare en klublegende, men en symbolsk spiller. Jeg husker de mange gange jeg spillede mod ham og hvordan vi kæmpede. Nu er han holdkammerat og her har jeg set en fantastisk spiller der har vundet alt'.

Frenkie de Jong:
'Han er vigtig for klubben, hvor han kom fra ungdomsafdelingen og har vundet alt. Han kan roligt trække sig tilbage, for han har haft en karriere som alle spillere ønsker sig'.

Raphinha:
'Han er en af verdens bedste forsvarsspillere. Han har gjort meget for klubben og er et forbillede for holdkammeraterne'.

Sergio Busquets:
'Piqué er den bedste centrale forsvarsspiller som Barca har haft. Han har gjort det muligt at ændre klubbens historie. Han har vundet mange titler i en vidunderlig periode i klubben'.

Jordi Alba:
'Piqué fortjener at gå ud af den store dør. En fundamental spiller. Vi har løftet mange trofæer sammen og vi er spillere der føler klubben. Hans farvel er en trist nyhed'.



.:FORSIDE:.