fbpx
Annonce

Unzue: 'Koemans projekt kræver tålmodighed'

Magnus Wind - 07.11.20

© Getty Images
// Unzue

Den tidligere Barca-assistent Juan Carlos Unzue bakker op omkring Ronald Koemans projekt, som har fået en svær start. Unzue mener, at Koeman er et godt valg som træner og at man skal have tålmodighed med hollænderen.

Ronald Koemans tid i Barca som klubbens træner har været en svær tid. I de ni kampe hvor hollænderen har stået i spidsen for holdet, er det blevet til fem sejre, to uafgjorte og to nederlag. Nu tager den tidligere Barca-assistent Juan Carlos Unzue dog hollænderen i forsvar. 

'Man bliver nødt til at have tålmodighed med Koemans projekt, så det finder sin stabilitet. Det er aldrig nemt at begynde på noget nyt'. Siger Unzue til Cope Radio og fortsætter. 'Folk glemmer, at dette er sket før. Det minder mig om, da jeg ankom til klubben med Luis Enrique eller da Pep Guardiola blev træner i 2008. Også i 2003, da Joan Laporta, Txiki Begiristain og Frank Rijkaard stod i spidsen for klubben'.  

Samtidigt mener Unzue, at Koeman er et godt valg som træner. 'Det bliver ikke et nemt år, men der er mange grunde til at være optimistisk. Dynamikken på holdet har ændret sig og Ronald er et godt valg, fordi han kender klubben, hvilket er meget vigtigt' afslutter Unzue sit interview.

.:FORSIDE:.