fbpx
Annonce

Umenneskeligt program venter Barcas spillere

FCBARCELONA.DK - 02.01.21

© FC Barcelona

Ronald Koeman har flere gange kritiseret det hårde program spillerne udsættes for og de mange sene kampe Barca spiller. Januar måned byder på det klart hårdeste program indtil nu, med mange udekampe og lange rejser.

Som man kunne læse her på fcbarcelona.dk i går, byder januar på minimum seks kampe i træk på udebane for Barca og måske endda to mere mere, hvis de kommer videre fra den spanske Supercup og Copa del Rey 1/16 finalen.

Kigger man nærmere på programmet, ser det nærmest umenneskeligt ud, for spillerne kan ingen hvile forvente. Kigger man f.eks. på første uge i januar, ser det således ud:

Søndag kl. 10, afrejse mod Huesca, kamp kl. 21.00, hjemkomst søndag nat, nok omkring tretiden.
Mandag og tirsdag, træning.
Onsdag kl. 10, afrejse mod Bilbao, kamp kl. 21.00, hjemkomst torsdag nat, igen ved tre-tiden.
Torsdag og fredag træning.
Fredag aften afrejse mod Granada
Lørdag kamp kl. 18.30, hjemkomst efter midnat

Programmet byder altså på tre udekampe på syv dage, hvor lange rejser er involveret.

Det hårde program har allerede sat sine tydelige spor hos Barca, der oplever flere skader end på en normal sæson. Lige nu er det Sergi Roberto, Piqué, Ansu Fati og Coutinho der er skadet og ingen af dem vender tilbage lige med det samme.

Programmet forsætter med to ugentlige kampe resten af januar måned. Det eneste der kan give en kort pause er, hvis Barca taber til Real Sociedad i semifinalen i den spanske Supercup, for så undgår at de at skulle spille finale den 17. januar.

.:FORSIDE:.