fbpx

UEFA-præsident: 'Vi har en plan A, B og C'

FCBARCELONA.DK - 28.03.20

© Getty Images
// UEFA // Coronavirus

UEFA-præsident Aleksander Ceferin udtaler sig i et interview om den aktuelle situation med Corona-krisen. Her erkender han, at ingen ved hvornår der kan spilles igen og han afviser ikke, at sæsonen kan være slut.

'Vi ved ikke hvornår pandemien slutter, så vi arbejder med en plan A, B og C, så vi er klar til at finde de forskellige løsninger' indleder Ceferin i en snak med den italienske avis La Reppublica.

'Der er flere muligheder, fra at man starter op fra maj måned, til at gøre det i slutningen af juni. Hvis vi ikke kan det, vil sæsonen sandsynligvis være tabt, selvom der er forslag om, at afslutte sæsonen i næste sæson, der så starter op noget senere' fortsætter han.

'Vi må vente som alle andre. Løsningen skal være den bedste for klubberne og ligaerne. Hvis ligaerne startes op, skal man også kunne gøre det i pokalturneringerne' siger han videre.

Han understreger, at det er en svær kabale der skal gå op. 'Der er problemet med kontrakterne der udløber den 30. juni. Her vil man få brug for at gøre en indsats. Hvis sæsonen bliver forlænget skal man også tænke på, at EM i 2021 bør starte den 11. juni, så næste sæson skal også kunne afsluttes' udtaler han.

Han fortryder ikke, at UEFA besluttede at rykke sommerens EM et år. 'Det var svært at ofre EM, der er den vigtigste indtægtskilde for 50 af de 55 fodboldforbund, men det var den rigtige belutning' afslutter UEFA-præsidenten.

.:FORSIDE:.