fbpx
Annonce

Tvivl i ledelsen om Messis fremtid i Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.08.20

// Lionel Messi


Lionel Messis fremtid i Barca er i øjeblikket oppe at vende hos argentineren, men det er ikke kun hos ham selv, at der er tvivl om fremtiden. Også i klubbens ledelse er der angiveligt tvivl om hvorvidt Messi skal fortsætte i Barca.

Blandt Barcas bestyrrelse skulle der lige nu være opstået tvivl om hvorvidt de ønsker at se Messi fortsætte i den catalanske storklub. Ifølge det amerikanske sportsmedie ESPN, så vil nogle af bestyrelsesmedlemmerne sælge den argetinske superstjerne.

Håbet er at overbevise Messi om at blive i klubben blandt Barcas ledelse, men imidlertid har argentinerens egen tvivl om fremtiden i Barca genereret tvivl blandt flere bestyrelsesmedlemmer. Nogle af dem skulle være åbne for at sælge Messi for at skaffe midler, som Ronald Koeman kan bruge til at genopbygge holdet. Der er ingen tvivl om, at et salg af Messi kan give mange penge til andre forstærkninger.

I øjeblikket er der ikke nogen der har sat pris på Messi og der er heller ikke nogen bud på argentineren. Hvis der kommer bud, vil Barca til at starte med henvise til frikøbsklausulen på 700 mio. euro. Det er der ingen klubber der vil betale, så catalanerne skal regne med en noget mindre sum, hvis Messi sælges denne sommer.

Præsident Bartomeu håber, at Messi bliver og han vil forsøge at forlænge hans kontrakt til sommeren 2023. Lige nu udløber kontrakten med Messi om et år, men for nu er forhandlingerne med Messi stoppet på grund af hans utilfredshed med klubben oven på nederlaget til Bayern München.

.:FORSIDE:.