fbpx
Annonce

Tuchel: 'Vi har ikke brug for flere midtbanespillere'

Markus Johannessen - 22.08.22

 

Frenkie de Jong, hvis fremtid i Barca fortsat er et stort emne, har været rygtet til Premier League, hvor Chelsea har været spidskandidaten. Nu melder Thomas Tuchel dog, at klubben ikke er interesseret i at hente en ny midtbaneprofil.  

Efter Chelseas 3-0 nederlag til Leeds United, blev Londonklubbens frustrerede cheftræner, Thomas Tuchel, spurgt ind til klubbens planer vedrørende transfermarkedet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Chelsea er angiveligt tæt på at erhverve Aubameyangs underskrift, men lader samtidig til at have sat jagten på Frenkie de Jong på hold. Tuchel nævnte ikke den 25-årige hollænder ved navn til pressemødet efter kampen, men gjorde det klart, at han ikke har til hensigt at tilføje ham til truppen. 

'Om vi vil hente en ny midtbanespiller? Vi har Jorginho, Kanté, Loftus-Cheek, Gallagher, Kovacic og nogle på vej tilbage fra skader. Hvor skulle jeg placere en ny midtbanespiller?' udtalte Thomas Tuchel. 

Det store nederlag til Leeds United har dog allerede fået samtlige Chelsea-fans til tasterne på diverse fora, som opfordrer klubben til at hente Frenkie de Jong, grundet holdets manglende spilskabelse. Faktum er også, at Chelsea har undersøgt situationen, men nu lader det altså til at Londonklubben vil gå målrettet efter Aubameyang i stedet. 

Ifølge den catalanske avis Sport, vil Barcas og Chelseas ledelse, inde for de næste par timer, holde et møde, hvor der vil blive forhandlet en potentiel transfer for den gabonesiske målmager. Måske er Aubameyang allerede på vej retur til Premier League.

// Frenkie de Jong
.:FORSIDE:.