fbpx
Annonce

Trincao: 'Selvfølgelig ønsker jeg at Messi bliver'

Magnus Wind - 26.08.20

// Trincao


Onsdag blev Barcas nye kantspiller, Trincao, officielt præsenteret foran pressen. Her skulle den unge portugiser svare på spørgsmål vedrørende Leo Messis seneste udmeldinger, hvor argentineren ønsker at forlade Barca. 

Barca købte i januar stortalentet Trincao i Braga, men kantspilleren tilbragte resten af sæsonen i den portugisiske klub. Han er nu officielt skiftet til Barca og onsdag formiddag blev portugiseren så præsenteret som ny spiller i blaugrana-trøjen. På pressemødet blev Trincao spurgt til de seneste udmeldninger fra Leo Messi, hvor argentineren ønsker at forlade Barca. 

'Selvfølgelig ønsker jeg at Messi bliver i klubben, men vi må se hvad der sker'. Sådan sagde 20-årige Trincao til den fremmødte presse og fortsætte. 'Jeg kom til klubben for to uger siden og jeg er her for at gøre mit arbejde. Men jeg kan ikke svare på Messis fremtid'.

Trincao udtalte også, at han endnu ikke har haft en samtale med Barcas nye træner. 'Jeg har ikke snakket med Koeman endnu. Jeg kan spille alle tre angrebspositioner og er her for at hjælpe klubben. Vi må se hvad træneren ønsker af mig'.

Han blev spurgt, hvordan det var at opleve Camp Nou. 'Jeg har kun været her en enkelt dag, men jeg har allerede set Camp Nou og det er fanastisk. Det er en kæmpe stadion til den største klub i verden. Jeg er meget glad for at være her' sluttede Trincao.

.:FORSIDE:.