fbpx
Annonce

Francisco Trincao: 'Jeg hader bænken'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 04.09.20

© FC Barcelona
// Trincao

Barcas nye stortalent, Francisco Trincao, agter at kæmpe for en plads i startopstillingen allerede i den kommende sæson. Her kan portugiserens offensive alsidighed blive et stort plus for hans målsætning.

Barcelona befinder sig p.t. i en regulær krise. Et af de mulige lyspunkter for den kommende sæson kan dog måske blive klubbens nyindkøbte stortalent fra S.C. Braga. Francisco Trincao lægger i hvert fald på ingen måder skjul på sin ærgerrighed og sportslige ambitioner.

'Jeg har ingen tålmodighed. Jeg hader bænken' lyder det klokkeklart fra portugiseren, der, trods Barcas aktuelle vanskeligheder, fortsat anser catalanerne som verdens bedste fodboldklub. 'Barcelona er den bedste klub i verden, og de har verdens bedste spillere' forsætter han.

En af Trincaos fordele, hvis han skal gøre sig gældende i startopstillingen, er hans alsidighed i offensiven. Portugiseren har således erfaring på alle tre positioner i angrebet og besidder en høj fart samt tekniske færdigheder.

'Jeg er glad for alle positioner i angrebet. Jeg har ikke en præference for, hvor jeg skal spille' lyder det afslutningsvis fra Francisco Trincão, hvis hovedambition tydeligvis er ikke at skulle sidde på bænken for sin nye klub.

.:FORSIDE:.