fbpx

Trincao: 'Jeg glæder mig til at spille med Messi'

FCBARCELONA.DK - 24.03.20

© Getty Images
// Trincao

Ligesom alle andre spillere holder Francisco Trincao sig hjemme i denne tid, men i en snak med avisen El Mundo Deportivo, ser han frem til sit skifte til Barca til sommer. Specielt mødet med Messi glæder han sig til.

Fra den 1. juli er den 20-årige Trincao Barca-spiller, efter at han i januar tegnede kontrakt med catalanerne. Også Arsenal og Juventus var ude efter ham, men Barca vandt kampen og her spillede ønsket om at spille sammen med Messi en rolle. 'Jeg ser med glæde frem til at møde ham og at spille sammen med ham. Det var utroligt da aftalen blev lukket, for det var en drøm for mig' udtaler Trincao til avisen.

Kort efter at Trincao havde skrevet under med Barca, skifte Barca-B spilleren Abel Ruiz den anden vej til Braga. Det har givet Trincao mulighed for, at lære mere om Barca. 'Abel fortæller gode ting om hvad der venter mig. Han fortæller om spillerne, byen og alt det andet' afslutter han.

Lige nu sidder Trincao og venter på, at der igen kan spilles fodbold rundt omkring i Europa, så han kan gøre sæsonen færdig for Braga, inden at eventyret i Barcelona begynder.

.:FORSIDE:.