fbpx

Trincao genvinder prisen som månedens spiller

Anders Lang Jensen - 23.03.20

© Getty Images
// Trincao

Den 20-årige Braga-profil Francisco Trincao skifter efter sæsonen til Barca. Siden købets offentliggørelse har portugiseren mildest talt ikke mistet kadencen. Portugiseren har nemlig igen modtaget individuel hæder.

Ligaerne rundt om i det meste af verden er naturligvis suspenderet, og det gælder også den portugisiske Liga NOS. Da prisen som bedste spiller i januar måned skulle uddeles, vandt den kommende Barca-spiller den. Det samme gjorde han, da månedens spiller for februar måned blev kåret forleden.

Ligaen i Portugal nåede at fortsætte en smule i denne marts måned. Her tog Francisco Trincao sit høje niveau videre. I de to kampe, som nåede at blive spillet inden suspenderingen, scorede han to mål i opgørene mod Maritimo og Portimonense.

20-årige Francisco Trincao har i år leveret på et meget højt niveau. Derfor ærgrer man sig næppe i Barca over den tidlige offentliggørelse af transferen med Braga. Barca får uden tvivl en meget talentfuld og formstærk portugiser til klubben, når man tager hul på næste sæson.

.:FORSIDE:.