fbpx

Tre spillere er i karantænefare mod Napoli

Peter Vyff - 21.02.24

 


Barca skal i aften forsøgte at sikre sig et godt udgangspunkt mod Napoli i den første af de to ottendedelsfinaler i Champions League. Tre spillere skal dog passe en anelse på, da de med et gult kort ikke kommer til at deltage i returopgøret.

Der er ikke lang tid til, at der bliver fløjtet op til kamp på Stadio Diego Armando Maradona, hvor Barca og Napoli mødes i Champions League i aften. Der hviler et stort pres på begge mandskaber, som i øjeblikket har ekstremt svært ved at få spillet til at fungere på banen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det kan derfor ende med at blive en ganske drabelig kamp, hvor holdene kommer til at give alt for at få et brugbart resultat med til returkampen om to uger. Til det formål skulle Xavi efter sigende være klar til at stille en smule mere defensivt op end sædvanligt, da forsvaret har været den helt store akilleshæl i år.

Cheftræneren er samtidig også i fare for at misse tre spillere til returopgøret, da de med et gult kort i aften får en karantænedag. Det drejer sig om Ronald Araújo, Sergi Roberto og João Félix, hvoraf de to sidstnævnte ikke forventes at starte inde mod italienerne.

Værst er det derfor også, hvis Araújo skulle modtage et kort, da han er krumtappen i den catalanske defensiv. Derfor ser catalanerne meget gerne uruguayaneren med i kampen på hjemmebane, hvor klubben forhåbentlig kan sikre sig kvalifikation til Champions League-kvartfinalen.

// Champions League // Napoli
.:FORSIDE:.