fbpx
Annonce

Getafe-boss: 'Greenwood passer til Barcas spillestil'

Peter Vyff - 25.02.24

 


Mason Greenwood har gjort det så godt hos Getafe, at han er blevet sat i forbindelse med Barca. Kantspilleren har da også kompetencerne til at spille for catalanerne, hvis det står til madrilenernes præsident, Angel Torres.

Manchester United udlejede i sommer Mason Greenwood til Getafe, efter at han havde været i mediernes søgelys af alle de forkerte årsager. Skiftet har vist sig at være en god beslutning for englænderen, der har formået at få gang i karrieren igen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Greenwood har været én af de mest iøjnefaldende spillere i La Liga, og han skulle angiveligt være et varmt transferemne hos både Barca og Atlético Madrid. Getafe arbejder efter sigende også på at beholde kantspilleren, og ifølge madrilenernes præsident, Angel Torres, er det også noget englænderen ønsker.

'Han føler sig godt tilpas hos os, og han er åben overfor at blive et år mere. Han er et varmt emne i Spanien, og Greenwood passer til Barcas spillestil, men i sidste ende er det Uniteds beslutning' sagde Torres til avisen AS.

Præsidentens udtalelse kom også i kølvandet på Sir Jim Ratcliffe, der som ny medejer hos United, har åbnet op for at beholde Greenwood. Kantspillerens kontrakt udløber i 2025, og alt tyder derfor på, at der skal tages en endelig beslutning om hans fremtid efter denne sæson.

Mason Greenwood spillede 67 minutter af lørdagens opgør mod Barca og her gjorde han god reklame for sig selv, da han var en af sit holds bedste spillere på en svær aften for Getafe.

greenwood2F

.:FORSIDE:.