fbpx
Annonce

Torres fejrede jubilæum med et hattrick

FCBARCELONA.DK - 22.01.24

 


Ferran Torres spillede sin kamp nummer 100 for Barca, da holdet i går besejrede Betis med 2-4. Det er en jubilæumskamp som han aldrig glemmer, for han fejrede sit jubilæum med sit første hattrick for klubben.

Ferran Torres har fået masser af kritik siden han kom til klubben, men i denne sæson er det som om, at han endelig er ved at finde et stabilt højt niveau. Den foreløbige kulmination kom i går i udekampen mod Real Betis, hvor han nok spillede sin bedste kamp i Barca-trøjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Første scoring kom midt i første havleg, da Torres nærmest blot skulle skubbe bolden over stregen efter et flot forarbejde af Yamal. Det samarbejde gentog sig i starten af halvleg, da et indlæg fra Yamal tilfældigt endte hos Torres, der bankede bolden i nettet til 0-2.

Kampen syntes afgjort, men Betis fik udlignet med to hurtige mål efter en times spil. Xavi tog overraskende Lewandowski ud, men beholdt Torres på banen og det fortryder Barca-træneren næppe.

Da Joao Félix i det 90. minut gjorde det til 2-3, var det nemlig Torres der stod for oplægget og tre minutter efter lukkede Torres kampen med 2-4 scoring, hvor han køligt løftede bolden over målmanden, en scoring der udstillede den selvtillid han spiller med for tiden.

Fantastisk kamp af Ferran Torres, der helt uforståeligt ikke blev kåret til kampens bedste spiller.



// Real Betis // Ferran Torres
.:FORSIDE:.