fbpx

Todibo: 'Messi er beskyttet til træning'

Magnus Wind - 29.01.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Todibo

Jean-Clair Todibo, som Barca tidligere på måneden udlejede til Schalke 04, udtaler i et interview, hvordan det er at spille mod Messi til træning. Todibo fortæller også, hvordan han tilpasser sig sit nye liv i Tyskland. 

Barca har fået tyndet lidt ud i sin trup i dette januars transfer vindue, hvor Carlos Aleñá og Jean-Clair Todibo begge er blevet udlejet for den resterende del af sæsonen. Sidstenævnte har deltaget i et interview med den tyske sportavis Bild, hvor han blandt andet fortæller, hvordan det er at spille med Messi til træning. 'Jeg lærte utrolig meget til træning med Messi og nogle gange fik jeg endda bolden fra ham. Men Messi er yderst beskyttet til træning, da ingen ønsker at skade ham' kommer det fra franskmanden.

Derudover, så siger Todibo også, at han snakkede med Ivan Raktić om Schalke 04, da kroaten spillede fire sæsoner for det tyske mandskab fra 2007-2011. Franskmanden bruger også sine sproglige egenskaber, til at kommunikere med de andre spillere på holdet, hvor han blandt snakker fransk med Amine Harit og spansk med Omar Mascarell. 'Jeg kender også nogle enkelte tyske sætninger, da jeg har familie her' siger Todibo afslutningsvis i interviewet. 

Den unge franskmand sad på bænken i Schalkes første kamp i det nye år, da de kongeblå besejrede Borussia Mönchengladbach i sidste weekend.

.:FORSIDE:.