fbpx
Annonce

Tilhængerne inviteres til åben træning den 3. januar

FCBARCELONA.DK - 23.12.21

// Træning

Som traditionen byder det ved et årsskifte, inviterer Barca sine mange fans til at overvære en træningssamling, hvor man kommer helt tæt på spillerne. Det sker på Estadi Johan Cruyff tirsdag den 3. januar.

Det er en tradition med en åben træning, hvor tilhængerne kan se holdet træne og på trods af stigende corona også i Catalonien, holdes traditionen i hævd denne vinter. Derfor åbnes dørene for træningen den 3. januar kl. 11.00.

Artiklen fortsætter under annoncen


I Catalonien er Hellig Tre Konger den 6. januar den helt store gavedag, som juleaften er det i Danmark. Det er netop i anledning af Hellig Tre Konger at træningen åbnes, så man kan glæde så mange børn som muligt.

Træningen finder sted på B-holdets hjemmebane Estadi Johan Cruyff i Ciutat Esportiva, hvor der er plads til 6.000 tilskuere. Er man medlem af klubben kan man købe to billetter og prisen er symbolske 3 euro, svarende til 22 kr.

Det bliver helt sikkert et tilløbsstykke, for spillerne har for vane at stille op til selvfies, skrive autografer og sparke bolde ud til publikum. Den åbne træning forventes streamet live, så alle kan følge med, men det er ikke blevet bekræftet endnu.

.:FORSIDE:.