fbpx
Annonce

Tilbud: Oplev Barca på Camp Nou til fantastiske priser

FCBARCELONA.DK - 19.01.22

© Getty Images


Der venter Barca en spændende sidste halvdel af sæsonen i den spanske liga, hvor man skal fortsætte kampen tilbage mod toppen af tabellen. Nu kan man sikre sig en plads på Camp Nou til en af forårets kampe til en fantastisk lav pris.

Når foråret inden længe melder sig og coronapandemien endnu engang slipper sit tag i takt med de stigende temperaturer, så er der alle tiders muligheder for at opleve Barca på Camp Nou. Her kan man netop nu få en plads på station til en af forårets kampe inklusiv hotel for helt ned til 1.395 kr. Herudover skal man købe en flybillet, som også fås meget billigt. Den skal man selv bestille særskilt.

Det er som altid hos Danmarks førende udbyder af fodboldrejser, LA Travel, at man er klar med fantastisk lave priser til forårets kampe på Camp Nou. Med i deres pakke får man billet til kampen og to overnatninger på hotel i Barcelona med morgenmad. Se priserne per person for forårets kampe herunder. Pladserne på stadion er kategori 5, men kan selvfølgelig opgraderes efter ønske.

13. marts: FC Barcelona – Osasuna
1.395 kr. per person

3. april: FC Barcelona – Sevilla
1.695 kr. per person

17. april: FC Barcelona – Cadiz
1.695 kr. per person

1. maj: FC Barcelona – Mallorca
1.695 kr. per person

11. maj: FC Barcelona – Celta Vigo
1.495 kr. per person

22. maj: FC Barcelona – Villarreal
1.995 kr. per person

Udover overstående priser kommer en flybillet til Barcelona, som man selv skal bestille særskilt, og den kan lige nu fås til særdeles lave priser. Eksempelvis kan man komme med Vueling tur/retur til kampen mod Osasuna for 592 kr., hvilket betyder, at den samlede pris for direkte fly, samt pakken fra LA Travel med hotel med to overnatninger og billet til kampen ender på bare 1.987 kr.

Er man interesseret i overstående, så udfyld formularen herunder og du vil blive kontaktet af LA Travel. De kan svare på spørgsmål og hjælpe med at sammensætte den perfekte tur. De kan også kontaktes på info@latravel.dk eller telefon 89 88 04 84.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

.:FORSIDE:.