Ter Stegen: 'Vi kan ikke skære armene af i feltet'

Simon Arun Vrábel - 07.03.22

// Ter Stegen

ps5 art

Kort efter sejren over Elche blev Marc-Andre Ter Stegen interviewet af Movistar. Ud over at han kommenterede på kampen i sin helhed blev de to situationer med hånd på bolden i hvert felt også kommenteret af tyskeren.

Efter at være kommet bagud i første halvleg kom Barca bedre med i kampen og fik i løbet af anden halvleg vendt 1-0 til 1-2. Her spillede Ter Stegen endnu engang en vigtig rolle med en stor redning.  Derudover var der stort fokus på ”hands” i kampens døende minutter. Begge dele blev Ter Stegen spurgt ind til da Movistar interviewede ham umiddelbart efter kampen.

'Det var en eftermiddag uden meget arbejde for mig, men de (red. Elche) spillede en god kamp. Det var en kamp hvor vi led og kæmpede. Jeg er meget glad for vores sejr. I den her slags kampe leder de efter en chance eller to til at vinde kampen, men jeg forsøger altid at være fokuseret og vente på, at boldene kommer til mig. De fulgte os næsten én-mod-én over hele banen og i anden halvleg søgte vi efter andre ting som fungerede godt'.

Efterfølgende blev der spurgt ind til tyskerens holdning til de to situationer med hånd på bolden i hver ende. Den første hvor Elche’s Antonio Barragan i det 83. minut fik dømt straffespark imod sig og situationen blot tre minutter senere, hvor Elche følte sig bortdømt, da dommer Hernández Hernández undlod at dømme straffe for hånd på bolden fra Jordi Alba.

'Angående hånd på bolden i feltet er det noget man altid kan diskutere længe. For mig er det ikke Jordis fejl. Han drejer rundt og ser ikke bolden. Vi kan ikke skære armene af når vi kommer ind i feltet'.

Med dagens sejr rykker Barca op på 3. pladsen i tabellen. Real Betis og Atlectio, som indtager henholdsvis 4. og 5. pladsen, mødes senere i aften. Et uafgjort resultat i den kamp vil betyde, at catalanerne beholder 3. pladsen endda med en kamp mindre.