fbpx
Annonce

Ter Stegen satte ny rekord med rent bur mod Mallorca

Markus Johannessen - 02.10.22

// Ter Stegen // Mallorca

Marc-André ter Stegen slog lørdag aften sin egen rekord fra 19/20-sæsonen, da han med endnu et rent bur nu har holdt bolden ude af eget net i 554 minutter i træk. Målmanden tog fra Mallorca med sit femte clean sheet i streg. 

I det 57. minut af lørdagens opgør på Visit Mallorca Estadi, kunne den tyske Barca-keeper skrive over 500 minutter med rent bur i sin personlige rekordbog. Dermed slog den tyske keeper sin gamle rekord, som han satte i 19/20-sæsonen.

Det var dog ikke helt uden udfordringer, at rekorden blev udbygget på Mallorca. I det 36. minut landede der en kæmpe chance lige foran fødderne på Mallorcas Jaume Costa, som ellers ikke leverede en ringe afslutning. Costa placerede bolden til højre for Ter Stegen, som reagerede lynhurtigt og bevarede catalanernes føring, som tidligere blev orkestreret af, hvem ellers, Lewandowski.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I det 51. minut var det Mallorcas Antonio Sanchez, der forsøgte sig med en fuldtræffer mod netmaskerne. Det blev blot til et ufarligt hjørnespark efter Marc-André ter Stegen kastede sig til siden for lige nøjagtigt at få handsken på bolden.

Ter Stegen endte endnu engang med at tage fra Visit Mallorca Estadi ubesejret, da der aldrig er blevet scoret på ham på dette stadion. Det var ikke langt fra at gå galt i kampens døende minutter, da den tyske keeper laver et fejlagtigt udspark, der gav Mallorca muligheden for en sen udligning. Det bliver han dog hurtigt tilgivet for, da afslutningen landede sikkert i hans handsker.

Den 30-årige keeper fortsætter dermed den gode sæsonstart i ligaen og beviser endnu engang, hvor vigtig en rolle han spiller for catalanerne.

.:FORSIDE:.