fbpx
Annonce

Ter Stegen forventes at overtage pladsen i målet

FCBARCELONA.DK - 29.08.21

// Ter Stegen // Getafe


Ter Stegen blev i går klarmeldt efter sin knæoperation tilbage i maj måned og han er med i truppen til kampen mod Getafe senere i dag. De fleste regner med at Koeman vælger at indlede opgøret med tyskeren i målet.

Når en skadet spiller vender tilbage, starter han ofte på bænken og skiftes ind i anden halvleg, for at komme i gang stille og roligt. Det giver dog ikke den store mening på målmandsposten og derfor forventes det, at Ter Stegen træder direkte ind og tager pladsen i målet.

Ter Stegen sluttede sidste sæson med problemer i det ene knæ og det blev besluttet at gennemføre en operation i maj måned, så han kunne bruge sommeren på at komme sig. Siden har det handlet om genoptræning og det er gået lidt hurtigere end forventet.

Artiklen fortsætter under annoncen
FCBSHOP.dk - FC Barcelona trøjer og merchandise


Med sin klarmelding i går står Ter Stegen igen til Koemans rådighed og dermed er det kun to ligakampe som tyskeren er gået glip af, mod Real Sociedad og Athletic Club Bilbao.

Dermed ser det ud til, at Neto må tage den vante plads på bænken i morgen og spørgsmålet er hvor mange minutter han får resten af sæsonen. Koeman foretrak i sidste sæson at Ter Stegen spillede alle kampe, også Copa del Rey, der ellers ofte har været reservemålmandens opgave.

Om Ter Stegen starter inde i dagens kamp får man at vide lidt før kl. 16.00, når startopstillingen til aftenens kamp offentliggøres.

.:FORSIDE:.