fbpx
Annonce

Ter Stegen er kun 55 minutter fra sin egen rekord

FCBARCELONA.DK - 18.09.22

// Ter Stegen // Elche

For fjerde ligakamp i træk holdt Barca buret rent, da de i går besejrede Elche med 3-0 hjemme på Camp Nou. Det betyder at Ter Stegen har holdt nullet i 444 minutter i træk og det er blot 55 minutter fra hans egen rekord.

Barcas defensiv har gjort det godt her i ligaens indledning. Kun et enkelt mål er lukket ind i de første seks runder og det stod Real Sociedad for i anden runde. Siden har Barca vundet 4-0 over Valladolid, 3-0 over Sevilla, 4-0 over Cádiz og i går 3-0 over Elche.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Real Sociedads mål blev scoret allerede i kampens 6. minut, så der er gået fire kampe og 84 minutter uden at der scoret mod Ter Stegen. Det giver 444 minutter og Ter Stegens perosnlige rekord lyder på 499 minutter uden at lukke mål ind, en rekord der blev sat i sæsonen 2019/20.

De mange minutter uden mål mod sig vidner om god form hos Ter Stegen, for han har haft nogle afgørende aktioner. Der er altså kun scoret én gang mod Barca i ligaen og det er kun Villarreal der kan matche det, men de har kun spillet fem kampe.

Fortsætter på samme flotte måde resten af sæsonen, vil Ter Stegen være kandidat til at vinde det prestigefyldte trofæ La Zamora, der uddeles til den målmand der lukker færrest mål ind i ligaen.

.:FORSIDE:.