fbpx
Annonce

Officielt: Raphinha med i brasiliansk VM-trup

Anders Lang Jensen - 08.11.22

// Raphinha

Raphinha er Barcas eneste brasilianer og den teknisk stærke kantspiller skal senere på måneden af sted til VM med sydamerikanerne. Brasiliens landstræner Tite har nemlig Raphinha med i sin endelige trup til slutrunden.

Brasilien tager af sted til VM i Qatar som én af favoritterne og holdets landstræner Tite, har nu offentliggjort sin 26 mandstrup til slutrunden. Her er Raphinha blandt de udvalgte – Barca-spilleren betragtes som fast mand på det stjernespækkede Brasilien-mandskab.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Desuden er 39-årige Dani Alves også med i truppen, hvilket en stor personlig triumf for den tidligere Barca-spillere, der de seneste uger har trænet sammen med klubbens andethold Barca Atlétic, for at holden for ved lige.

I sydamerikanernes seneste kamp mod Tunesien i slutningen af september spillede Raphinha en storkamp og stod bag to scoringer og lagde op til en enkelt i 5-1-sejren. Den brasilianske trup er uden Philippe Coutinho, der netop er blevet lårskadet hvilket, holder den tidligere Barca-spiller ude i et par måneder.

Brasilien sparker deres VM i gang den 24. november mod Serbien. Derudover er de i gruppe med Schweiz og Cameroun.

raphinha21

.:FORSIDE:.