fbpx
Annonce

Tebas: 'Ved ikke om Messi indleder ligaen med Barca'

FCBARCELONA.DK - 08.07.21

// Lionel Messi // Tebas


La Liga præsident Javier Tabas holder sig ikke tilbage med kommentarer om Barcas kamp for at holde på Messi. I dag kom han med en udtalelse der sår alvorlig tvivl om Barca overhovedet får råd til at beholde argentineren.

Det er tv-kanalen La Sexta der har bedt Tebas udtale sig om Barcas muligheder for at forlænge med Messi.

'Jeg ved ikke om Messi indleder ligaen med Barca. Hvis der ikke er spillere der rejser, vil det være umuligt. Én ting er at du overskrider grænsen for lønninger, en anden er at du kun kan købe eller forlænge efter reglen om en 1 til 4, hvor du kun kan bruge én euro hver gang du sparer fire' sagde han.

Den regel Tebas henviser til træder i kraft, når en klub ikke overholder de finansielle fairplay-regler for ligaen.

Ligaen indledes i midten af august. Hvis Barca ikke når at få sin spillerlønninger på plads inden da, kan de ikke indgå kontrakt med Messi, uanset om parterne er enige, for La Liga skal godkende alle kontrakter.

Det haster derfor med at komme af med spillere og det ligner en svær kamp mod tiden. Spørgsmålet er også hvor længe Messi tør vente, for hvis Barca ikke har råd til ham, skal han have tid til at finde på noget andet.

Skal der sendes spillere væk, skal det ske i god tid inden transfervinduet lukker den 31. august, for ellers må man antage, at Messi er tabt for catalanerne.

.:FORSIDE:.