fbpx
Annonce

Tebas: 'Piqué bliver Barca-præsident en dag'

Anders Lang Jensen - 10.11.22

// Gerard Piqué // Javier Tebas

Gerard Piqué bekræftede torsdag til manges store overraskelse sit snarlige karrierestop. La Liga-præsident Javier Tebas spår dog fortsat en fremtid på Camp Nou for klublegenden.

35-årige Gerard Piqué har foruden sin karriere som Barca-spiller, haft stort fokus på fodbolden udenfor kridtstregerne, hvor han blandt andet ejer fodboldklubben FC Andorra. Mange har spået Piqué i en mulig rolle i ledelsen på Camp Nou efter den aktive karriere, og samme opfattelse deler La Liga-præsident Javier Tebas også.

’Piqué bliver præsident i Barca en dag – det er jeg ikke i tvivl om. Han har været omkring klubben i 25 år, han kender fodboldverdenen som spiller, og han kender fodboldindustrien som forretningsmand’, siger La Liga-præsident Javier Tebas ifølge radiostationen COPE.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Han ved, at det er to meget forskellige facetter af fodbolden. Han har fået erfaring i det at træffe beslutninger som forretningsmand både med succes og fejltagelser. Han kan blive en super præsident i Barcelona. Jeg tror, han har kompetencerne til det’, slutter Tebas.

Gerard Piqué er i de senere år blevet kritiseret for, at have for meget fokus på forretninger ved siden af fodbolden samtidig med hans karriere i Barca. Den erfaring kan dog få betydning, hvor Piqué altså meget vel kan få en betydningsfuld ledelsesrolle i klubben en dag i fremtiden.

Gerard Piqué har selv ved tidligere lejligheder luftet tanken om, en dag at stille op ved en præsidentvalg en gang ude i fremtiden.

tebas2

.:FORSIDE:.