fbpx
Annonce

Javier Tebas: 'Barca får snart svar på deres plan'

FCBARCELONA.DK - 02.06.23

// Javier Tebas

Barca venter stadig på svar omkring den plan for økonomien som de har sendt til La Liga, men det varer næppe længe før det kommer. La Liga præsident Javier Tebas slog i går fast, at han vil holde tæt øje med klubben.

Noget kunne efterhånden tyde på, at La Liga vil godkende den plan for økonomien som Barca har lagt og som giver dem mulighed for at forstærke sig i sommerens transfervindue. Præsident Tebas sagde det ikke direkte i går i en udtalelse, men det lå alligevel mellem linjerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Barcelona er klar over hvilke anstrengelser der skal gøres og hvilke regler der skal følges med deres plan. Man bør overvåge deres situation over de næste to sæsoner og det har vi tænkt os at gøre. De får snart svar på deres plan. De er fuldt bevidst om det hele' udtalte han til mediet Cadena Cope.

'Jeg ved ikke om Messi eller nogle andre kommer. For at der skal komme nogen, er der andre der må rejse, ligesom der må spares hvad der skal spares. De arbejder på det og vi holder øje. Det er vores funktion' sagde han videre.

Med andre ord ser det ud til, at Barca får sin plan godkendt, men at de samtidig vil blive holdt i stramme tøjler af La Liga, så de økonomiske fairplay-regler ikke brydes.



.:FORSIDE:.