fbpx
Annonce

Suárez: 'Jeg forstår ikke, hvorfor jeg skulle væk'

FCBARCELONA.DK - 11.10.20

// Suárez

Luis Suárez er tydeligt meget skuffet over sin exit fra Barcelona, for i et interview afslører han forløbet, hvor han føler sig skidt behandlet af klubbens ledelse. Han forstår stadig ikke hvorfor han skulle væk på den måde.

'Jeg tror man ville have mig væk fra Messi. Måske det irriterede dem, at jeg har et så godt forhold til Leo. Måske ønskede de ikke, at jeg skulle være så meget sammen med ham. Jeg ser ingen grunde til, at dette var dårligt for holdet' kommer det fra Suárez i en snak med ESPN.

'Jeg var seks år i klubben og jeg sagde hele tiden, at holdet havde brug for en ung angriber, men de hentede aldrig nogen der kunne konkurrere med mig. Jeg havde i det mindste fortjent at de ringede og forklarede mig årsagerne, før jeg kunne læse i pressen, at de ikke længere ville have mig' fortsætter han.

'Hvis det handlede om økonomi kunne jeg komme med forslag og hvis det var sportsligt, kunne jeg forstå det, men de kunne have fortalt det på en anden måde. Jeg forstår ikke ledelsens beslutning' siger han videre.

'For to år siden ville man hente andre angribere og smide mig ud, så det går langt tilbage. I mine seks år i Barcelona har jeg aldrig haft et skænderi med en holdkammerat og heller ikke med Leo' kommer det fra ham.

'Det gjorde meget ondt på mig og min familie, for det skete ikke på den korrekte måde. Der kommer en ny træner der siger, at han ikke regner med mig, efter at ledelsen allerede havde skabt tvivl. Da Koeman ringede til mig og sagde, at han ikke regnede med mig, vidste jeg det allerede' afslører Suárez.

'Det var en svær tid, for jeg skulle møde op og træne. Jeg fortalte Leo at jeg vidste, at man ville smide mig ud. Jeg trænede med et smil på, men tog trist hjem' afslutter Suárez, der nu er i Atlético Madrid.

.:FORSIDE:.