fbpx

Stortalentet Lamine Yamal meldes tæt på forlængelse

Peter Vyff - 18.04.23

// Lamine Yamal

Den 15-årige Lamine Yamal betragtes som en af de mest lovende spillere hos La Masia. Stortalentet får snart sin første professionelle kontrakt, og han fortsætter efter alt at dømme hos Barca.

La Masia har de sidste par sæsoner haft stor indflydelse på førsteholdstruppen, hvor det er lykkedes for flere ungdomsspillere at få deres gennembrud på Camp Nou. Det drejer sig i denne sæson specielt om Alejandro Baldé og Gavi, som har fået hele deres fodboldopdragelse hos Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har allerede det næste kuld af talenter klar, og Lamine Yamal skulle angiveligt være én af de spillere med det allerhøjeste potentiale. Catalaneren er trods sine 15 år allerede en del af Barcas U-19 hold, samtidig med at han også ofte deltager i førsteholdets træningssamlinger, hvilket især skyldes Xavis forkærlighed for kantspilleren.

Det går dog ikke længe før Yamal fylder 16 år, hvilket betyder at han snart står foran sin første professionelle kontrakt. Barca menes, ifølge avisen Mundo Deportivo, at føre kapløbet om stortalentets underskrift, selvom han angiveligt skulle have tiltrukket sig interesse fra en række europæiske storhold.

Det er ledelsens klare mål at binde Yamal på en langtidskontrakt, og forhandlingerne med hans agent Jorge Mendes skulle eftersigende forløbe planlagt. Det skyldes primært La Masia-spillerens deltagelse i førsteholdets træninger, samt det faktum, at han til kampen imod Girona og forleden imod Getafe blev diskuteret som et emne til kamptruppen.

Der er derfor ingen tvivl om at Yamal har en fremtid på Camp Nou, samtidig med at en snarlig seniordebut ikke virker utænkelig. Catalaneren underskriver derfor forhåbentlig snart en forlængelse, og han kan dermed vise sig at blive det næste store La Masia-talent, der får sit gennembrud på Camp Nou..:FORSIDE:.