fbpx
Annonce

Stor spænding om Xavis trup mod Valladolid

FCBARCELONA.DK - 27.08.22

// Valladolid

Det er usikkert hvornår Xavi udtager sin trup til søndagens hjemmekamp mod Valladolid, men det imødeses med spænding hvilke spillere der udtages og ikke mindst hvem der eventuelt bliver sorteret fra.

Transfervinduet nærmer sig sin afslutning og det kan meget vel få betydning for den trup som Xavi udtager til søndagens opgør hjemme på Spotify Camp Nou. Flere spillere rygtes væk og det kan få Barca-træneren til se bort fra de spillere, hvor der kan være et skifte på vej.

Især tre spillere kan være på vej væk, nemlig Dest, Memphis og Aubameyang. Der er forhandlinger med andre klubber og Barca har behov for at skære førsteholdstruppen ned. Derfor kan det være risikabelt at sende dem i aktion mod Valladolid, da en skade kan forhindre et skifte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dernæst er der det helt store spørgsmål omkring Jules Koundé, der endnu ikke er blevet indskrevet i La Liga, fordi Barca ikke har plads indenfor de økonomiske fairplay-regler. Franskmanden stod over mod Rayo Vallecano og Real Sociedad af samme årsag og spørgsmålet er om det gentager sig mod Valladolid.

Xavi kan dog godt udtage Koundé til sin trup uden en indskrivning, men indfinder den sig ikke senest to timer inden kampstart, ryger franskmanden ud af truppen igen.

Xavi har derfor meget at tænke over inden søndagens kamp og hvornår svaret kommer er uvist. Holdet trænede her til formiddag for sidste gang inden søndagens kamp, men det bliver måske først søndag morgen at Xavi sætte navne på de spillere der udtages.

Kampen mod Valladolid fløjtes i gang kl. 19.30 søndag aften og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.