fbpx
Annonce

Stor spænding om Coutinho tager med til Bilbao

FCBARCELONA.DK - 20.08.21

// Philippe Coutinho


Ingen ved hvad der sker med Philippe Coutinho denne sommer, om han bliver i Barca eller skifter klub. Måske man får et fingerpeg søndag formiddag, når Koeman udtager sin trup til udekampen mod Bilbao.

Coutinho blev klarmeldt for to uger siden og han var med i truppen til Gamper-opgøret mod Juventus, men uden at han kom i aktion. En uge senere var han udeladt af truppen til opgøret mod Real Sociedad. Her blev Rey Manaj tildelt trøje nr. 14, der ellers tilhører Coutinho.

Det kunne være tegn på at Coutinho skal væk, men senere har der været forlydender om, at han måske alligevel bliver i Barca, fordi der ikke er kommet attraktive tilbud på ham. Dermed er det helt åbent hvad der sker med brasilianeren.

Derfor ventes det med stor spænding hvad der sker søndag formiddag, når Koeman udtager sin trup til kampen mod Bilbao søndag aften. Kommer Coutinho ikke med i truppen må det være et tegn på, at Barca vil af med ham. Modsat vil en udtagelse blive set som et signal om, at han måske alligevel bliver i klubben.

Bliver han udtaget bliver det også spændende at se, hviken trøje han skal spille med. Får han trøjen med nr. 14 tilbage eller spiller han med et nyt nummer? Eneste ledige trøje er Messis nr. 10 og ellers må Coutinho bære nr. 25, et nummer der normalt kun tildeles perifære spillere.

Får Coutinho trøje nr. 10 må det være et klart tegn på, at han bliver i Barca, for den trøje bæres kun af betydningsfulde spillere.

Spændingen udløses søndag ved frokosttid efter en let gang træning, inden at holdet rejser til Bilbao til opgaven på San Mamés.

.:FORSIDE:.