fbpx
Annonce

Stoichkov: 'Barca vinder ligaen med Lewandowski'

Simon Arun Vrábel - 21.07.22

// Stoichkov // Robert Lewandowski

Den tidligere Barca-stjerne Hristo Stoichkov tiltrækker sig altid pressens opmærksomhed når han udtaler sig og forleden udtalte han sig blandt andet om catalanernes signing af Robert Lewandowski.

Hristo Stoichkov spillede en håndfuld succesfulde år for Barca fra midten af 90’erne og med 117 mål til følge har den ellers kontroversielle angriber opnået en status som koryfæ i klubben. Af netop dén årsag lytter den catalanske presse da også altid med, når det nu 56-årige koryfæ kommer med sine ofte bemærkelsesværdige kommentarer. Denne gang har den tidligere bulgarske landstræner udtalt sig om sit syn på catalanernes mulighed for at vinde La Liga efter Lewandowskis ankomst.

Artiklen fortsætter under annoncen


Stoichkov har flere gange udtalt sig positivt om Lewandowskis indvirkning på det catalanske storhold og derfor var han da også positiv, da han udtalte sig til Mundo Deportivo.

'Jeg er utrolig glad for, at man har formået at hente Lewandowski. Han er en fantastisk målmaskine, som formår at bringe forskellige typer af fodbold med sig ind på banen og så arbejder han samtidig ekstremt hårdt i kampene. Barca havde brug for en målscorer og nu har man endelig fået en. Med den her trup kommer Barca til at vinde La Liga, det tør jeg godt sige'.

Der er da heller ingen tvivl om, at Lewandowski er en målfarlig herre, for polakken har scoret imponerende 344 mål i 375 kampe for sin tidligere arbejdsgiver Bayern München. Om Stoichkov har ret i, at polakken bliver udslagsgivende for, at Barca vinder La Liga-titlen i den kommende sæson, må tiden vise.

.:FORSIDE:.