fbpx
Annonce

Spillerne skal omstille sig fra El Clásico til AD Ceuta

FCBARCELONA.DK - 18.01.23

// Ceuta

Der er meget langt fra en finale i Supercuppen mod Real Madrid til en pokalkamp ude mod AD Ceuta fra tredjebedste række. Det spring skal Barcas spillere forsøge at kapere, for i morgen gælder det igen Copa del Rey.

Det er set utallige gange i topfodbold, at det er svært at præstere efter en stor triumf, specielt når man møder et lille hold, som det er svært ikke at undervurdere. Det er næppe forkert at sige, at Barca går direkte fra verdens største klubkamp, til den lavest rangerende modstander de har mødt i årevis.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det kræver mental styrke at sætte sig op til sådan kamp, både af Xavi og hans spillere. De skal ned på jorden igen efter festlighederne ovenpå sejren i supercuppen, for der er ikke råd til at fejle i udekampen mod Ceuta. Det vil være et massivt antiklimaks at ryge ud af Copa del Rey mod et hold fra tredjebedste række.

Trods Ceutas imponerende vej til ottendedelsfinalen, bør det ikke være et hold der giver Barca problemer. Holdet fra den nordafrikanske spanske enklave ligger absolut sidst i tredjebedste række. Pokalsensationer er dog set mange gange før i fodboldhistorien og hvis Barca-spillerne ikke er mentalt klar, kan de godt løbe ind i problemer på en dårlig aften.

Xavi ved om nogen hvad det handler om og han vil med garanti tage en lang snak med spillerne om de mentale mekanismer der er spil i denne situation.



.:FORSIDE:.