fbpx
Annonce

Spiller Ter Stegen eller Neto mod Bilbao i morgen?

FCBARCELONA.DK - 19.01.22

// Ter Stegen // Copa del Rey // Neto Murara

ps5 art


Da Barca trådte ind i Copa del Rey med kampen mod Linares, var det Neto som Xavi placerede i målet. Spørgsmålet er om reservekeeperen også får chancen i morgen mod Bilbao, eller om Ter Stegen overtager pladsen.

I Barca var der en lang tradition for, at man lod holdets reservemålmand spille kampene i Copa del Rey. Det brød Ronald Koeman sig dog ikke om, så han brugte Ter Stegen i alle turneringer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi har ikke direkte udtalt hvad han tænker, men mod Linares for et par uger siden, var det reservemålmand Neto der vogtede målet. Det kunne dermed tyde på, at Xavi er tilhænger af, at reservekeeperen får kampene i pokalturneringen.

Alligevel er der stor tvivl om hvem der får pladsen i morgen aften i Copa del Reys 1/8-finale. Der er ingen tvivl om at Ter Stegen er det bedste valg og Barca har ikke råd til at tage chancer. Derfor er det slet ikke usandsynligt, at Xavi peger på Ter Stegen, når startopstillingen skal findes.

Det vil i givet fald være en stor skuffelse for Neto og det kan næsten ikke undgå at øge hans bestræbelser på at komme væk fra Barca til sommer.

.:FORSIDE:.