fbpx

Speciel første måned for Braithwaite i Barca

FCBARCELONA.DK - 20.03.20

// Martin Braithwaite // Coronavirus


I dag er det præcist en måned siden at Martin Braithwaite overraskende blev præsenteret som ny Barca-spiller. Det har med garanti været en måned som har været anderledes, end han havde forestillet sig.

Martin Braithwaites første måned som blau-grana spiller har været en noget blandet fornøjelse, for mens han kan være udmærket tilfreds med sine få præstationer på banen, har Corona-virussen sat en total stopper for hans integration på holdet.

Da danskeren blev præsenteret den 20. februar udtrykte han glæde over skiftet og så frem til at lære holdkammeraterne at kende. Starten var god med et par godkendte indhop mod Eibar og Real Madrid, hvorefter han startede inde mod Real Sociedad og spillede næsten hele kampen.

Siden har man ikke set danskeren i aktion, for Corona-virussen har som bekendt lukket alt ned og nu går Braithwaite derhjemme med familien og træner for sig selv.

Kun tre uger fik han med sine holdkammerater, inden alle blev sendt hjem og det er en skidt situation, for det hæmmer ham i bestræbelserne på, at finde endnu bedre til rette på holdet. 128 minutter nåede danskeren at blive noteret for.

Barca stoppede træningen den 13. marts, så Braithwaite har befundet sig derhjemme en uge nu. Det er kun tilladt at gå ud i Catalonien og Spanien for at købe de mest  nødvendige ting, så al tiden foregår derhjemme. Sådan bliver det nok ved et godt stykke tid og når Braithwaite endelig kan træne med holdkammeraterne igen, bliver det lidt som at starte forfra.

Han udtalte forleden, at han bruger noget af tiden på at se videoer, så han kan lære holdkammeraternes løbemønstre og måder at spille på. Hvor meget han lærer her, får man at se, når bolden igen ruller i ligaen, hvilket desværre forventes at vare længe.

Braithwaite havde helt sikkert håbet på en mere stabil første måned, der ikke blev afbrudt på ubestemt tid af Corona-virussen.

.:FORSIDE:.