fbpx
Annonce

Spændning om Ansu Fati træner med på mandag

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.07.21

// Ansu Fati


På mandag sparkes den nye sæson for alvor i gang, når den første træning i den nye sæson finder sted på Cituat Esportiva i Barcelona. Her ventes det med spænding om stortalentet Ansu Fati kan træne med efter sin knæskade.

Ansu Fati har siddet ude med en knæskade siden november sidste år. Det var forventet, at han ville have været tilbage i aktion omkring april måned tidligere i år, men genoptræningen gik ikke som planlagt. I de seneste uger har der været forlydender om, at Ansu ville blive klar til sæsonstarten.

Uanset om Ansu er klar til træne med fra på mandag, så vender han tilbage til klubben i morgen fredag, når holdet indleder sæsonen med lægetjek. Ansu har som bekendt ikke haft landsholdspligter denne sommer, så derfor har han haft sin ferie og skal møde ind på træningsanlægget i morgen eller lørdag.

Barca har ikke meldt nogen opdatering ud omkring Ansu Fatis tilstand. Derfor ventes det med spænding om han kan træne med holdet fra på mandag. Hvis ikke, så må angriberen alligevel være tæt på at blive klar, så træner han ikke med i næste uge støder han muligvis til træningen senere i juli.

.:FORSIDE:.