fbpx
Annonce

Skidt start på sæsonen for Barca B

FCBARCELONA.DK - 06.09.21

© FC Barcelona
// Barca B

Barcas næstbedste mandskab, Barca B, har ikke fået den ønskede start på sæsonen. I går spillede de sin anden kamp og her blev det til et nederlag på 1-0 mod Nástic de Tarragona. Dermed har de kun hentet et enkelt point.

Barca B spiller i 1. division RFEF og trods det fine navn, er der tale om tredjebedste række i spansk fodbold. De to foregående sæsoner har holdet være snublende tæt på oprykning, men det er begge gange glippet lige på målstregen.

Denne sæson er træner García Pimienta skiftet ud med Sergi Barjuan, men målsætningen om oprykning er stadig den samme. I sidste weekend lagde holdet ud med at spille 1-1 mod Algeciras hjemme på Estadi Johan Cruyff.

I går gjaldt det udekampen mod Nástic de Tarragona, som Barcas førstehold mødte i sæsonens første træningskamp og vandt med 4-0. Kampen i Tarragona sluttede med en 1-0 sejr til hjemmeholdet på en scoring 10 minutter før tid.

Dermed har B-holdet kun samlet et enkelt point i de to første runder og det er langt fra den start man havde forventet. Næste opgave er på søndag mod UE Costa Brava, et opgør der spilles hjemme på Estadi Johan Cruyff.

.:FORSIDE:.