fbpx

Sidste chance: Spar op til 80% på FCBSHOP.dk

FCBARCELONA.DK - 29.11.23

// FCBSHOP.dk

Så er det ved at være absolut sidste chance for at udnytte nogle af de mange fantastiske Black Friday tilbud på Danmarks største Barça-shop, FCBSHOP.dk. Tilbudene slutter torsdag ved midnat.

FCBSHOP.dk er Danmarks første og største dedikerede Barça-shop, hvor man udelukkende forhandler officielle licenserede FC Barcelona produkter. FCBSHOP.dk er en officiel forhandler og er godkendt af FC Barcelona. Her slog man dørene op i 2021 år og har siden modtaget mere næsten 3000 ordrer fra de danske Barca-fans. Derudover er det blevet til masser af 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot fra glade kunder.

På FCBSHOP.dk har man forlænget årets Black Friday, men nu er det ved at være sidste chance for at udnytte nogle af de mange gode tilbud. De mange besparelser løber nemlig kun til på torsdag klokken 23.59.

Udover de mange tilbud har man på FCBSHOP.dk også forlænget returretten, så man kan bytte sine julegaver helt frem til den 31. januar 2024. Man kan derfor roligt købe sine Barça-julegaver nu og samtidig spare penge.

Alle produkterne på shoppen er klar til at blive sendt fra lageret i København og sendes af sted i løbet af 1-2 dage. 

Gå til Black Friday hos FCBSHOP.dk.:FORSIDE:.