fbpx
Annonce

Sevilla er skræmmende stærke på Sánchez Pizjuán

FCBARCELONA.DK - 21.12.21

// Sevilla

Alt kan ske i fodbold, som man siger, men ser man ud fra de statistiske facts denne sæson, er det ikke sandsynligt, at Barca får tre point med hjem i aften, når de møder Sevilla på Sánchez Pizjuán.

Når Barca og Sevilla mødes, er det som ofte dramatisk, underholdende, jævnbyrdigt og målrigt. Spørgsmålet om det bliver spændende i aften, når de to hold spiller den udsatte kamp tilbage fra september måned.

Artiklen fortsætter under annoncen


Realiteterne er nemlig, at statistikken taler klart til Sevillas fordel. Derfor vil det ikke være forkert at kalde det en stor overraskelse, hvis Barca kan tage hjem fra Sevilla med tre point.

Alene et kig i ligatabellen tegner et billede af det aktuelle styrkeforhold. Her har andalusierne samlet hele 10 point mere end Barca, for samme antal kampe. Sevilla ligger nr. 2 og Barca nr. 7. Sevilla har en målscore på +16 og Barca blot +7.

Sevilla har fordel af hjemmebane og her er de skræmmende stærke denne sæson. De har vundet syv ud af otte kampe og spillet en enkelt uafgjort. Sætter man det op imod, at Barca kun har vundet en enkelt udekamp i ligaen denne sæson, kan det blive svært at tro på en catalansk sejr.

Barcas problemer på fremmed græs har været iøjenfaldende hele sæsonen og spørgsmålet om holdet er i stand til at ændre på det i opgøret mod Sevilla.

Der er altså ikke meget der taler til Barcas fordel inden aftenens kamp, specielt ikke når man kigger på statistikken, men som nævnt, kan alt ske i fodbold.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.30 og vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.