fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Vi havde brug for en sejr'

FCBARCELONA.DK - 21.12.23

 


Sergi Roberto var naturligt centrum for pressens opmærksomhed efter 3-2 sejren over Almería, hvor han scorede to af holdets mål. Han erkendte, at holdet ikke vandt på den måde man gerne vil.

'Vi havde brug for en sejr i disse tider. Vi havde foretrukket en mere rolig kamp, hvor vi dominerede, men i øjeblikket må vi vinde som vi kan. Det var første gang at jeg scorede to mål' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det gode er, at vi kommer til chancer. Det ville være værre, hvis vi ikke gjorde det og jeg er sikker på, at målene nok skal komme. Nu tager vi på ferie og det tror jeg er nødvendigt, så vi kan være sammen med familien' fortsatte Sergi Roberto.

Han blev spurgt til nogle tilskueres utilfredshed. 'Jeg kunne høre folk pifte, men jeg hørte også klapsalver, når vi havde brug for det. Jeg kan godt forstå, at folk ikke er særligt glade. Der er vi heller ikke selv' svarede han.

'Vi skulle vinde for ikke at komme mere bagud. Vi har brug for tilhængerne mere end nogensinde. Jeg håber vi kommer godt fra start i det nye år' afsluttede han.



// Sergi Roberto // Almeria
.:FORSIDE:.