Sensation: Barca nu kun ét point efter Real Madrid

FCBARCELONA.DK - 30.10.22

// La Liga

Det kan kun betegnes som en sensation, at Barca nu kun er et enkelt point efter Real Madrid i ligatabellen. De hvide måtte sensationelt nøjes med det ene point mod bundholdet Girona hjemme på Santiago Bernabeu.

Ingen havde regnet med en hjælpende hold fra oprykkerne fra Girona, der kæmper hårdt i bunden af La Liga. Det blev en intens og dramatisk kamp i Madrid, hvor Girona kæmpede godt for sin spinkle chance.

FCBSHOP art

Girona holdt stand længe, men efter 70 minutter bragte Real Madrid sig foran på en scoring af Vinicius og det lignede den ventede sejr til klubben fra den spanske hovedstad. Det blev der dog lavet om på 10 minutter før tid, da Gironas veteran Stuani omsatte et omdiskuteret straffespark til en 1-1 udligning.

Kampen kom ud i 10 minutters ekstra spilletid og netop som man havde taget hul på den, fik Real Madrid Toni Kroos udvist. Det gjorde det svært for hjemmeholdet og da Girona samtidig forsvarede sig godt, kom der ikke flere mål i kampen.

Dermed smed Real Madrid uventet to point og det betyder, at de tager førstepladsen tilbage fra Barca, men nu kun et enkelt point foran catalanerne.